Home » Transport Overig

Zoals in de introtekst al aangegeven transporteren wij bijna alles wat op of in een trailer vervoerd kan worden. Hieronder een kleine opsomming. Heeft u een speciaal verzoek? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

 

Motor:

Met de motoraanhanger kunnen wij, afhankelijk van het type, tot 3 motoren te gelijk vervoeren. 

Hoe prettig is het als uw kostbare motor naar uw vakantieverblijf wordt gebracht en weer opgehaald. Als extra service kan de motor worden gewassen en gepoetst op locatie zodat u met mooie bike de routes kan gaan rijden. Motor transport, het scheelt u veel tijd en voor de meeste een hoop snelweg kilometers. Dit zijn meestal niet de mooiste motorroutes.

 

Auto:

We kunnen voor u een auto transporteren tot max 2200kg en een lengte van ±5meter. Mogelijk heeft u een auto gekocht in het buitenland en deze moet naar Nederland worden gebracht, of u wilt een auto laten vervoeren naar uw buitenhuis in Frankrijk of Spanje. Dit doen wij voor zowel de particulier als voor garagebedrijf. 

Voor luxe sportauto’s kunnen wij op verzoek een speciale overdekte autoaanhanger inzetten.

 

Goederen:

Heeft u goederen (geen dieren) die u wilt laten vervoeren dan kan dit in overleg. We hebben de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende trailers. Met opbouw en afgesloten, tot een open vlakke trailer. 

Wij kunnen het transport voor u regelen.