Home » Caravan Transport & blog

Caravan Transport:

Voor het transport van uw caravan kunnen verschillende reden zijn. Stel, u bent wat minder mobiel, maar wilt nog wel graag gebruik maken van uw caravan. Of u wilt maximaal gebruik maken van uw vakantie tijd en het transport door Van Dael dienstverlening laten doen. Of u heeft geen auto die de caravan mag trekken, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. In de praktijk zien we dat de auto's steeds lichtere motoren krijgen, of een elektrische aandrijving hebben. Dat heeft mogelijk impact op het maximale trekgewicht. Dit kunt u eenvoudig checken op het www.rdw.nl 

 

Hoe transporten wij uw caravan?: 

Voor het transport van uw caravan zijn een aantal zaken belangrijk. Het totaal gewicht is maximaal 3000kg. In de praktijk liggen de meeste caravans een stuk lager qua gewicht. Belangrijk is dat de caravan goed onderhouden dient te zijn. Een jaarlijkse ANWB keuring is zeker aan te bevelen. In veel gevallen moet er een flink eind gestuurd worden en veiligheid staat voorop.

 

De caravan zal dus rijdend op transport gaan naar de door uw gewenste locatie. Dit is minder kostbaar en belastend voor u en het milieu doordat wij geen zware oplegger hoeven in te zetten. Een ander voordeel voor het transport achter de auto, is dat wij op elke camping kunnen komen. Dit is met een oplegger zeker niet vanzelfsprekend.

 

Wat kunnen wij als extra service leveren?:

 

* Caravan op de seizoensplaats neerzetten

* Ondersteunen bij de opbouw van de voortent

* Kleine reparaties verrichten

 

Prijzen voor de extra service in overleg en op basis van beschikbaarheid.