Home » Boot transport

De afgelopen 20 jaar heb ik veel tijd doorgebracht op het water. Ik ben begonnen op een 16m2. Daarna meerdere boten gehad. Het Waarschip 730 was toch wel de mooiste en de Osprey Vipermax de snelste en meest zeewaardige. Of je nu een zeilboot of motorboot/RIB hebt, het moment dat je de trossen los gooit en de haven uit vaart ervaar je vrijheid. Heerlijk om met vrienden of familie het water op te gaan en aan het einde van een zeil of vaardag aan te meren in een leuke jachthaven. Dit is puur genieten.

 

Wanneer doet u een beroep op Van Dael Dienstverlening? U heeft een leuke boot gekocht in Harlingen en wilt de boot graag in uw thuishaven hebben in Bruinisse. Dan kun je buitengaats naar Stellendam varen en via het Haringvliet koers zetten naar de Bruinisse. Dit is natuurlijk een fantastische tocht. Maar ik kan mij goed voorstellen dat je dit niet direct met je aangeschafte boot wilt/durft te ondernemen.

Dan is een boot transport een veilig en snel middel om uw nieuwe aanwinst op de gewenste locatie te krijgen.

 

Bovenstaand is een voorbeeld, ook het boot transport van de winterstalling naar de seizoensplek verzorgen wij graag voor u.

Goed om te weten dat wij niet alleen boten vervoeren van binnen Nederland. Van Dael Dienstverlening verzorgt graag het transport van uw boot naar andere landen binnen Europa. De top bestemmingen zijn Belgie, Frankrijk en Spanje.

 

Wij zijn een serieus bedrijf en dit betekent dat wij het transport ook serieus nemen. We doen het goed of niet is een uitspraak wat past bij onze dienstverlening. We hebben graag contact met de opdrachtgever en stemmen alles goed af.

 

Hoe werkt het? In 5 stappen heeft u uw boot op de nieuwe locatie.

 

1. Offerte aanvraag (zie pagina contact)

2. Aanvullende vragen (afmetingen, gewicht, foto's van de boot)

3. Afspraak inplannen

4. Boot ophalen bij jachthaven (schouw boot, kranen boot door jachthaven, trailer stellen, boot vastzetten)

5. Boot afleveren bij jachthaven (kranen boot door jachthaven)

 

Let op! Voor particulieren geldt dat de factuur betaald dient te zijn voordat het transport plaats vindt.

 

Extra service:

Naast het transport van uw boot kan ik op verzoek ook onderstaande zaken aanbieden. Heeft u andere wensen, laat het mij weten.

 

* Boot transport over het water 

* Cursus varen/manoeuvreren motorboot

* Kleine reparaties aan boord

 

Prijzen voor de extra service in overleg en op basis van beschikbaarheid.